Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DUMINICĂ: „Ziua Minerului 2019” la Abrud. Concerte pentru tineret, spectacol folcloric și focuri de artificii pe Stadionul Cu­prirom

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După mai bine de o lună de la Festivalul – Concurs Național de Folclor „Inimi fierbinți în Țara de Piatră”, la sfârșitul acestei săptămâni va avea loc „Ziua Minerului 2019”, organizată de către CupruMin SA Abrud, ce deține dreptul de exploatare pentru circa 60% din rezervele naturale de cupru ale României și este în subordinea Ministerului Economiei, Come­rțului și Mediului de Afaceri.

De această dată, evenimentul se va desfășura pe Stadionul Cu­prirom de la marginea orașului Abrud, cu începere de la ora 14.00, atunci când la des­chiderea festivă se va intona „Imnul Minerilor”, iar ceva mai târziu, în jurul orei 17:45, va fi prezentată semnificația Zilei Minerului de către un reprezentant al societății organizatoare.

Programul folcloric din cadrul evenimentului cuprinde numeroși artiști locali acompaniați de Grupul Dor, ansamblul Brădeana, Ansamblul „Țarina” Cupru Min Abrud, Mirela Mănescu, Nicolae Tuhuț, formația „Țara Moților”, iar seara, de la ora 18.00, vor cânta numeroși invitați: Ioan Bocșa, Veta Biriș, Sebastian Stan, Carmen Ștrețco, frații Chindriș, Adina Roșca & Doinaș, Crina Prața, Adriana Irimieș, acompaniați de orchestra profesionistă „Cunună Transilvană” din Cluj Napoca.

Programul serii este dedicat tinerilor, care vor putea urmări, cânta și dansa alături de DJ Jamaica, Claudia Pavel, Mellina și James Aki, „Ziua Minerului 2019” de la Abrud încheindu-se în jurul orei 23.00, atunci când este programat pentru toți un foc de artificii.

Conducerea Cupru Min SA Abrud invită la „Ziua Minerului 2019” pe toți actualii angajați și foștii salariați ai societății, să petreacă împreună cu această ocazie.

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 180 de polițiști pregătiți, zilnic, să asigure ordinea și liniștea publică în mini-vacanță: Recomandările IPJ Alba pentru prevenirea evenimentelor negative

Bogdan Ilea

Publicat

în

Peste 180 de polițiști pregătiți, zilnic, să asigure ordinea și liniștea publică în mini-vacanță: Recomandările IPJ Alba pentru prevenirea evenimentelor negative În mini-vacanță un efectiv de peste 180 de polițiști sunt pregătiți să asigure liniștea și ordinea publică. IPJ Alba a transmis și un set de recomandări pentru a preveni evenimentele negative. În perioada 30 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea