Rămâi conectat

Societate

DUMINICĂ: Trupa HI-Q în concert la Miss Turism Alba 2012

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia găzduieşte duminică, 28 octombrie 2012, începând cu ora 19:00, cea de-a II-a ediţie a concursului “Miss Turism Alba 2012”.

Miss Turism Alba va oferi şansa tuturor celor descoperiţi în fiecare localitate din judeţ să-şi pună în valoare calităţile fizice, intelectuale, artistice şi în acelaşi timp să promoveze zonele cu importanţă turistică pe care le reprezintă. Scopul acestui eveniment este promovarea tinerilor şi studenţilor, frumuseţii, valorilor artistice şi turistice ale judeţului Alba.

Cele ­14 concurente înscrise pe site-ul missturismalba.ro în perioada 8 – 19 octombrie 2012  pot fi votate online până la data de 24 octombrie, urmând ca în data de 25 octombrie, după votul juriului şi conform regulamentului să fie anunţate concurentele care vor participa în finală.  În perioada 26 – 28 octombrie acestea vor participa la un stagiu de pregătire la Alba Iulia şi vor avea şansa de a demonstra că sunt frumoasele zonelor lor şi că pot reprezenta cu mândrie oraşele natale, oriunde în ţară.

           Evenimentul “Miss Turism Alba 2012” se justifică prin faptul că în momentul de faţă există multe zone ale judeţului unde potenţialul turistic este foarte mare. Acest lucru duce după sine la nevoia de promovare a acestuia, proiectul dorind să îmbine punerea în valoare a sexului frumos cu promovarea obiectivelor turistice şi să aducă un aport în descoperirea şi susţinerea valorilor artistice ale judeţului.

        Mai multe informaţii despre eveniment pot fi găsite pe site -ul missturismalba.ro. Invitaţi speciali la eveniment sunt cei de la trupa HI-Q, live cu band. Evenimentul va fi prezentat de către Dan Lungu şi Flavia Nicolae.

           Preţul unui bilet este de 10 lei, iar biletele vor fi puse în vânzare duminică, 28 octombrie 2012 începând cu ora 17:30. Informaţii se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor sau la numărul de telefon 0258/812.692


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea