Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Duminică: Monica Macovei îşi prezintă la Alba Iulia moţiunea „Reformiştii”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Monica Macovei îşi va prezenta la Alba Iulia moţiunea intitulată „Reformiştii”, duminică, 17 martie, începând cu ora 09:30. Întâlnirea cu reprezentanţii PDL Alba vine după ce în ultimele două săptămâni Vasile Blaga şi Elena Udrea au încercat să obţină cât mai multe voturi din Alba.

Cea mai recentă vizită făcută de Monica Mcovei a fost la Bistriţa Năsăud, unde aceasta a profitat de ocazie pentru a arunca „săgeţi” către contracandidatul său, Vasile Blaga. „Cei de la putere, echipa lui Blaga, fac curte PNL-ului. Asta spune electoratului că vrem iarăşi să ne urcăm în scaunul puterii. Nu asta vrea electoratul de la noi. Electoratul vrea să facem opoziţie”, a declarat Monica Macovei.

În ceea ce priveşte prezenţa la întâlnirea cu cei trei candidaţi, cei mai mulţi din delegaţii care vor vota pe 23 martie la Bucureşti au răspuns invitaţiei lui Vasile Blaga. Rămâne de văzut ce interes va stârni Monica Macovei în rândul organizaţiei PDL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea