Rămâi conectat

Politică Administrație

Duminică la Sebeș, alegeri la TNL Alba. Liberalul Radu Cristian, singurul candidat pentru funcția de președinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 14 iulie, de la ora 16.00, la Casa de Cultură Lucian Blaga din Sebeș se desfășoară Conferința Județeană de Alegeri a Tineretului Național Liberal Alba. Au confirmat participarea vicepreședinții TNL Dan Iernuțan și Raul Stoica. De asemenea, vor fi prezenți lideri ai organizației județene a PNL Alba.

Până la această oră, unicul candidat înscris pentru funcția de președinte al TNL Alba este Radu Cristian care ne-a declarat:

radu cristianAm decis să intru în această competiție pentru că sunt tânăr și îmi pasă de tineri. Acțiunile realizate alături de tinerii din Partidul Național Liberal, care s-au bucurat de un real succes, mă motivează să merg mai departe și să fac tot posibilul ca aceștora să le fie recunoscută și pe viitor munca pe care o depun în cadrul partidului și să fie răsplătiți cum se cuvine.

Îmi propun ca obiectiv principal refacerea tuturor organizațiilor de tineret din județ. Tinerii nu sunt doar „lipitori de afişe” sau cei care sunt primii chemaţi la muncă în campaniile electorale. Sunt capabili, dornici de muncă, inteligenţi şi un sprijin de nădejde pentru organizaţia de seniori. Iar la momentul potrivit vor fi pregătiţi să îşi asume responsabilităţi mai mari. Refacerea organizaţiilor ne va consolida poziţia de cea mai puternică organizaţie a unui partid politic din Alba.

De asemenea îmi doresc să îi aducem pe tineri în prim plan în interiorul partidului. Vom pregăti şi vom promova tinerii de valoare, astfel încât aceştia să poată ajunge în poziţii importante din punct de vedere politic şi administrativ.

Nu ascund faptul că ne pregătim, încă de pe acum, pentru competiţiile electorale viitoare, alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale din 2014, precum şi alegerile locale din 2016. Ne vom implica cu toate puterile noastre în aceste bătălii electorale, în care ne propunem, alături de seniorii partidului, să obţinem cele mai bune rezultate ale vreunui partid politic în judeţul Alba. În acelaşi timp cei mai capabili tineri din cadrul TNL Alba se vor pregăti pentru a deveni candidaţii partidului la viitoarele alegeri locale, fie pentru funcţia de primar, fie pentru cea de consilier local sau judeţean.

TNL Alba are suficiente resurse pentru ca aceste lucruri să devină realitate. De asta şi candidez la preşedinţia organizaţiei de tineret: pentru că eu cred în tineri şi în performanţele lor!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea