Duminică, 15 noiembrie, dirijorul Vlad Agachi şi pe pianistul japonez Tadashi Imai invitații speciali la concertului aniversar al Orchestrei de cameră Augustin Bena

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Duminică, 15 noiembrie 2015, ora 19.00, la Casa de cultură a studenţilor va avea loc concertul aniversar al Orchestrei de cameră Augustin Bena. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi de Centrul de Cultură Augustin Bena Alba şi va avea ca invitaţi pe dirijorul Vlad Agachi şi pe pianistul japonez Tadashi Imai. Programul va cuprinde lucrări din creaţia marelui compozitor W. A. Mozart.

afis concertTadashi Imai este un pianist de origine japoneză, născut în Nakagawa cântă de la vârsta de 11 ani iar la numai 14 ani obţinea deja primele premii la concursuri de gen. A absolvit Academia Regală de Muzică din Londra. A susţinut turnee şi concerte în Anglia,

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Franţa, Ungaria, Olanda, Polonia şi Germania. A cântat în compania celor mai mari muzicieni ai lumii cum ar fi Alexandre Satz, Aviram Reichert, Zhou Guanren, Maxim Vengerov, Collin Karr etc.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Vlad Agachi este unul dintre cei mai tineri dirijori români, fiind îndrumat la Berlin de unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii, Daniel Barenboim. Are un stil personal în arta dirijatului fiind un dirijor deschis publicului şi departe de sobrietatea caracteristică genului muzical în care activează. A susţinut concerte în toate oraşele importante ale ţării şi în Sua, Portugalia, Polonia, Moldova, Rusia, Peru.Născut la Cluj Napoca a studiat la Universitatea de muzică din Bucureşti, în paralel la două secţii: Trombon şi dirijat orchestră. În prezent este doctorand la aceeaşi instituţie. Şi-a desăvârşit studiile fiind bursier în Polonia şi a participat la cursuri de măiestrie în SUA, Israel, şi Portugalia. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei