Rămâi conectat

Actualitate

Duminică, 14 februarie: Protest la Sebeș și Alba Iulia împotriva poluării și a incompetenței autorităților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Sebeș, chiar de Ziua Îndrăgostiților, se reiau protestele împotriva poluării și a incompetenței autorităților.

Peste 80 de persoane și-au manifestat până în acest moment intenția de a participa la miting pe pagina dedicată evenimentului de pe Facebook.

”DUMINICĂ 14 FEBRUARIE 2016, ÎNCEPÂND CU ORA 14:00, NE REGRUPĂM ÎN PARCUL PRIMĂRIEI SEBEȘ, DUPA CARE PORNIM SPRE AGENȚIA DE PROTECȚIE A MEDIULUI ALBA ȘI PREFECTURĂ!

protest antipoluare Sebes aprilie 2015 (50)

După aproape 10 ani de când la Sebeș oamenii simpli luptă împotriva poluării, APM si Garda de Mediu Alba nu sunt dotate NICI ACUM cu aparatură pentru a face monitorizări independente și transparente, sau aparatele lipsesc ori sunt duse la recalibrări.

Iar Primăria, în loc să facă acel studiu amplu care să evalueze independent poluarea din toate sursele, aplică un sondaj de opinie total irelevant. Pentru toate acestea și nu numai, cerem din nou DEMISIA tuturor celor responsabili”, transmit organizatorii protestului pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea