Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Duminică, 1 iunie, ora 11.00, meci amical pe „Cetate”: foştii jucători ai Unirii Alba Iulia – juniorii A ai „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gicu Grozav şi-a pus în practică frumoasa iniţiativă, una de suflet, adunându-şi foştii colegi care vor întâlni duminică, 1 iunie, de la ora 11.00, pe „Cetate”, într-un meci amical, echipa juniorilor A ai Unirii Alba Iulia, pregătită de Mihai Dăscălescu.

Internaţionalul român în vârstă de 23 de ani a dat „de veste” jucătorilor localnici, colegi de generaţie şi nu numai, care în aceste momente activează la alte cluburi din ţară. Pe banca tehnică a „selecţionatei” uniriste va sta antrenorul Neluţu Popa, cel care a contribuit în timp la şlefuirea carierelor fotbaliştilor lansaţi în fotbal de clubul ce aniversează trist împlinirea a 9 decenii. Astfel, fanii unirişti pot să-i vadă la lucru pe cei care au contribuit decisiv la promovarea Unirii în Liga 1, talente ce au învăţat fotbal în „Cetate”.

*Echipă de top

Chiar dacă Nicuşor Stanciu nu poate onora invitaţia, pe „foaia de joc” vor apare nume importante precum Mincă (CFR Cluj), SchUnirea Alba Iulia 23uller şi Potopea (Metalurgistul Cugir), Fl. Ilie (Gaz Metan Mediaş), Al. Giurgiu (fost la Dinamo), Cl. Oara (Metalurgistul), Selagea (Rapid), I. Grozav, C. Cristea (Pandurii Tg. Jiu), Gh. Grozav (Terek Groznîi), Zăgrean sau M. Oprea (Inter Ciugud).

Internaţionalul român încearcă astfel să ofere spectacol microbiştilor din Cetatea Marii Uniri, care de aproape doi ani nu mai au fotbal, din pricina dispariţiei echipei fanion a judeţului, Unirea Alba Iulia. „Este o întâlnire prin care am vrut să fac ceva pentru fotbalul din Alba Iulia, un prilej de bucurie şi în acelaşi timp un motiv pentru a ne aduna iar foştii colegi, care am îmbrăcat tricoul Unirii Alba Iulia„, a explicat Gicu Grozav.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea