Rămâi conectat

Curier Județean

Dublă CSU Alba Iulia – CSBT Alexandria în Cupa României *Primul meci, astăzi, ora 17.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două zile consecutive, marţi, 11 decembrie de la ora 17.00, respectiv miercuri, 12 decembrie, de la ora 12.00, combatantele clasate în campionat pe locul 4 – CSU Alba Iulia (22 puncte, cu 9 victorii şi 4 eşecuri), respectiv poziţia a 6-a – CSBT Alexandria (21 puncte, 8 succese şi 5 înfrângeri) sunt în dispută directă pentru calificarea în „careul de aşi” (semifinalele eliminatorii, pe teren neutru). În 1 decembrie, echipa lui Tomas Bilek a realizat o importantă victorie, în Liga Naţională de baschet feminin, în deplasare cu CSBT Alexandria, scor 60-54. Acum, la distanţă de 10 zile, cele două formaţii se vor afla din nou faţă-n faţă, în „sferturile” Cupei României, într-o dublă manşă găzduită de Sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” (în jocul de astăzi, teleormănencele sunt considerate gazde).

Cu 5 victorii la rând în Liga Naţională, studentele din Cetatea Marii Uniri au prima şansă în această dispută cotată echilibrată, prin prisma avantajului terenului propriu, a susţinerii publicului şi a ascendentului moral în faţa oponentelor. Practic, în această săptămână, baschetbalistele albaiuliene vor încheia stagiunea, întrucât sâmbătă este programată ultima rundă, la Tg. Mureş.

Disputele nu sunt câştigate dinainte, ne concentrăm în acest moment pe Cupa României, este un obiectiv suplimentar pentru noi, calificarea în semifinale”, a declarat Petru Eleş, director sportiv al CSU Alba Iulia. „În niciun caz Alexandria nu se va prezenta dinainte predată, este o echipă care se agaţă de fiecare joc. Ne aşteaptă o dublă dificilă, şi pentru a ne asigura accederea în faza superioară, ne dorim să câştigăm întâiul meci la o diferenţă liniştitoare”, a conchis Eleş, CSU Alba Iulia având întregul lot la dispoziţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea