Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

DSVSA Alba va preleva probe din unități alimentare pentru determinarea prevalenței Escherichia coli verotoxigenă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ca urmare a dispozitiilor transmise de către Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru implementarea Progranului Național de Control privind dsvsa albadeterminarea prevalentei Escherichia coli verotoxigenă (VTEC) de pe suprafaţa carcaselor de bovine şi ovine, din carnea proaspătă de bovine şi ovine, din carnea tocată şi carnea preparată dar şi din laptele crud şi produsele din lapte crud, inspectorii din cadrul D.S.V.S.A. Alba vor preleva în perioada 18 mai – 15 decembrie 2016 un număr de 38 probe din următoarele unități: supermarketuri, magazine alimentare, carmangerii, măcelării, restaurante, ferme, târguri şi pieţe agroalimentare.

În acest sens, vor fi prelevate 3  probe din carne tranşată de bovine și ovine, 8  probe din carne tocată bovine, ovină sau amestec, 7 probe din carne preparată, 7 probe din lapte crud sau lapte termizat, 6 de probe din produse din lapte crud, 7 probe din produse din lapte pasteurizat.

Toate probele recoltate în cadrul acţiunilor prevăzute în acest Plan vor fi transmise Institutului de Igienă şi Sănătatea Publică Veterinară pentru a fi analizate. (V.N.) 

Director Executiv

Dr. Bălgrădean Florean


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea