Rămâi conectat

Curier Județean

DSVSA Alba: Licitație pentru 32 de circumscripții sanitare veterinare vacante din județ, pentru o perioadă de 4 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba va organiza în următoarea perioadă licitație pentru 32 de circumscripții sanitare veterinare, la care pot participa medicii veterinari de liberă practică organizați în condițiile legii, în vederea contractării activităților sanitare-veterinare publice și de identificare a animalelor.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat Ordinul președintelui Autorității Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor nr. 175/2020 pentru aprobarea cadrului organizatoric de desfășurare, la nivelul DSVSA-urilor, a procedurii de atribuire a acordurilor-cadru de servicii sanitare-veterinare publice pentru o perioada de 4 ani.

Licitația se va desfășura prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice, în condițiile Legii 98/2016 din domeniul achizițiilor publice. Documentația de atribuire este alcătuită din instrucțiuni către ofertanți, anunț de participare, caietul de sarcini – servicii sanitar-veterinare, acordul cadru de servicii și contractul subsecvent acestuia, respectiv formulare.

Județul Alba este împărțit în 70 de circumscripții sanitare-veterinare care acoperă toate cele 78 de unități administrativ-teritoriale. Cele 32 de circumscripții sanitare-veterinare de asistență pentru care se va organiza procedura de licitație sunt: Berghin, Cricău, Teiuș, Mirăslău, Noșlac, Cergău, Cetatea de Baltă, Crăciunelu de Jos, Abrud, Albac, Arieșeni, Horea, Vadu Moților, Mogoș, Bucium, Sălciua, Daia Română, Sebeș, Doștat, Săliștea, Șpring, Valea Lungă, Fărău, Lunca Mureș, Livezile, Sâncel, Șona, Tiur, Poșaga, Petrești, Rădești și Ighiu. Informații suplimentare despre procedura de licitație pot fi obținute de la DSVSA Alba (telefon: 0258 835 915) – compartiment Achiziții-Investiții.

Medicii de liberă practică împuterniciți care vor fi desemnați câștigători vor încheia cu DSVSA Alba un acord cadru pentru următorii patru ani și vor efectua acțiuni sanitare veterinare publice de supraveghere, prevenire, control și eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecția animalelor și protecția mediului, de identificare și înregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor, caprinelor și ecvideelor, conform Ordonanței Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activității sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, cu modificările și completările ulterioare.

Biroul de presă al DSVSA Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea