DSVSA Alba: 7.392 kg de miere polifloră depreciată calitativ distribuită în județul Alba

Inspectorii de specialitate din cadrul DSVSA Alba, au depistat, în urma  controalelor efectuate, o cantitate de 7.392 de kg de miere polifloră neconformă, distribuită conform Planului European de distribuție ajutoare alimentare PEAD 2013. 

Potrivit DSVSA Alba, 2.768,5 kg au fost retrase din depozit , urmând ca restul cantitatii (4.623,5 kg) să fie recuperată și returnată firmei distribuitoare cu sediul în București.

ELIT

Din controalele efectuate în baza sesizărilor făcute de reprezentanții Apia Alba a rezultat faptul că mierea a fost livrată în județul Alba în data de 26 septembrie 2013, prin Consiliul Județean, în ambalaje de câte 250 g, de proveniență Bulgaria.

În urma analizelor de laborator efectuate de către LSVSA HD, s-a constatat că mierea nu corespunde parametrilor fizico-chimici  de calitate prevazuți de legislația europeană.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

1 comentariu

Carcotasul 22 octombrie 2013 at 14:05

„Din controalele efectuate în baza sesizărilor făcute de reprezentanții Apia Alba a rezultat faptul că mierea a fost livrată în județul Alba în data de 26 septembrie 2013, prin Consiliul Județean, în ambalaje de câte 250 g, de proveniență Bulgaria”.

Asta sigur ii o „manarie” a Piticului Atomic!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...