Rămâi conectat

Ştirea zilei

DSVSA Alba: 7.392 kg de miere polifloră depreciată calitativ distribuită în județul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectorii de specialitate din cadrul DSVSA Alba, au depistat, în urma  controalelor efectuate, o cantitate de 7.392 de kg de miere polifloră neconformă, distribuită conform Planului European de distribuție ajutoare alimentare PEAD 2013. 

Potrivit DSVSA Alba, 2.768,5 kg au fost retrase din depozit , urmând ca restul cantitatii (4.623,5 kg) să fie recuperată și returnată firmei distribuitoare cu sediul în București.

Din controalele efectuate în baza sesizărilor făcute de reprezentanții Apia Alba a rezultat faptul că mierea a fost livrată în județul Alba în data de 26 septembrie 2013, prin Consiliul Județean, în ambalaje de câte 250 g, de proveniență Bulgaria.

În urma analizelor de laborator efectuate de către LSVSA HD, s-a constatat că mierea nu corespunde parametrilor fizico-chimici  de calitate prevazuți de legislația europeană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea