Ziarul Unirea

DSP Alba va elibera, începând de marți, formulare și în limba engleză pentru rezultatele testelor COVID-19 efectuate la cerere

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Persoanele care au nevoie de un test negativ pentru a ieși din România, vor fi sprijinite de DSP Alba prin eliberarea de formulare în limba engleză pentru buletinele de analiză, începând cu data de 21 iulie.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba vine în spijinul persoanelor care au nevoie de un test negativ pentru a ieși din România și va elibera, începând de marți, 21 iulie, formulare și în limba engleză pentru buletinele de analiză (rezultatele testelor COVID-19) efectuate la cerere, contra-cost.

ELIT

Acestea vor fi transmise prin intermediul adresei de e-mail, atât în limba română, cât și în limba engleză. Adresa de e-mail trebuie să fie validă și corect comunicată în momentul completării formularului de testare.

În cazul în care se dorește, rezultatele pot fi ridicate și în format fizic, a doua zi în intervalul orar 9.00 – 11.00, de la punctul unde se efectuează testarea și anume în cortul albastru din parcarea Policlinicii de pe strada Mușețelului nr 2, Alba Iulia.

Reamintim că DSP Alba a fost prima din județ care a demarat în 14 iulie testarea la cerere, contra-cost, în vederea depistării noului coronavirus Sars-Cov2. Costul unui test este de 250 de lei. Testarea la cerere se desfățoară în paralel cu cea prevăzută de Programul Național de testare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419