Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

DSP Alba va elibera, începând de marți, formulare și în limba engleză pentru rezultatele testelor COVID-19 efectuate la cerere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Persoanele care au nevoie de un test negativ pentru a ieși din România, vor fi sprijinite de DSP Alba prin eliberarea de formulare în limba engleză pentru buletinele de analiză, începând cu data de 21 iulie.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba vine în spijinul persoanelor care au nevoie de un test negativ pentru a ieși din România și va elibera, începând de marți, 21 iulie, formulare și în limba engleză pentru buletinele de analiză (rezultatele testelor COVID-19) efectuate la cerere, contra-cost.

Acestea vor fi transmise prin intermediul adresei de e-mail, atât în limba română, cât și în limba engleză. Adresa de e-mail trebuie să fie validă și corect comunicată în momentul completării formularului de testare.

În cazul în care se dorește, rezultatele pot fi ridicate și în format fizic, a doua zi în intervalul orar 9.00 – 11.00, de la punctul unde se efectuează testarea și anume în cortul albastru din parcarea Policlinicii de pe strada Mușețelului nr 2, Alba Iulia.

Reamintim că DSP Alba a fost prima din județ care a demarat în 14 iulie testarea la cerere, contra-cost, în vederea depistării noului coronavirus Sars-Cov2. Costul unui test este de 250 de lei. Testarea la cerere se desfățoară în paralel cu cea prevăzută de Programul Național de testare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea