Rămâi conectat

Ştirea zilei

DSP Alba, după ce jumătate din cele 40 de cazuri de COVID-19 au cerut spitalizarea: „La nevoie numărul de locuri disponibile poate fi suplimentat prin reorganizarea la nivelul județului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DSP Alba a anunțat, în decursul zile de 18 iulie, că mai mult de jumătate din noile cazuri pozitive din ultimele 24 de ore au solicitat transferul la unități sanitare.

Mai mult de jumătate din cazurile nou apărute (40) au solicitat transferul la unități sanitare. La nivelul județului mai avem minim 40 de locuri în spitale, fără cele 52 de la secția infectioase a SJU.

La nevoie acest număr de locuri disponibile poate fi suplimentat prin reorganizarea la nivelul județului. Situația este în dinamica și vom lua decizii astfel încât sa permitem accesul la unitățile sanitare atât al pacienților covid cât și al pacientilor non covid, respectând circuitele epidemiologice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea