Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DSP Alba: Cazurile de pneumonii, gripă și infecții respiratorii, în SCĂDERE în județ. Câte persoane au fost internate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DSP Alba: Cazurile de pneumonii, gripă și infecții respiratorii, în SCĂDERE în județ. Câte persoane au fost internate

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba a transmis miercuri, 6 martie, cea mai recentă situație cu cazurile de infecții respiratorii, pneumonii și gripă înregistrate în județ.

Citește și: FOTO Nou medic la Spitalul Orășenesc Câmpeni: Doctorul Puskas Roberto, specialist ORL, și-a început activitatea

Potrivit reprezentanților DSP Alba, evoluția infecțiilor respiratorii acute și a gripelor pentru săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024, în județul Alba, este următoarea:

În intervalul menționat, au fost înregistrate 60 de cazuri de gripă din care 9 internate. Sunt  în scădere față de săptămâna anterioară cu 42,31%.

În ceea ce privește infecții acute ale căilor respiratorii superioare au fost raportate 2571 cazuri, cu 26,40% mai puține cazuri comparativ cu săptămâna anterioară, dintre care 29 internate.

Pneumonii au înregistrat o scădere cu 34,90% comparativ cu săptămâna anterioară, fiind înregistrate 472 de cazuri, dintre care 75 au necesitat internare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc Creștinii ortodocși sărbătoresc Duminica Floriilor sau Floriile, o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. În această zi, preoții recomandă să se rostească rugăciunea de binecuvântare a salciei, pentru noroc și bunăstare. “Domnului să ne rugăm, Doamne, Dumnezeul nostru, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea