Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

DSP Alba a făcut 6 acţiuni de control în luna mai la mai multe societăţi comerciale din judeţ. Vezi rezultatele

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Direcţia de Sănătate publică Alba a efectuat în luna mai 6 acţiuni de control la mai multe societăţi comerciale din judeţ. Pentru că sezonul teraselor este la început, s-au efectuat controale igienico-sanitare la 15 terase din Alba Iulia şi vor continua în întreg judeţul. Un magazin din Teiuş a fost sancţionat cu 5.000 lei şi suspendarea activităţii din cauza depistării mai multor produse alimentare expirate. S-a efectuat o amplă acțiune de control pentru oprirea de la comercializare a produsului cosmetic Alcofarm produs care conţine alcool metilic.

Vezi societăţile comerciale, situaţia şi rezultatele controalelor realizate de Direcţia de Sănătate Publică în luna mai:

Control igienico-sanitar la barurile şi terasele din Alba Iulia: au fost controlate 15 unități și au fost aplicate 5 sancțiuni, dintre care 4 avertismente și o amendă în valoare de 1.000 lei, pentru abateri de la normele igienico-sanitare prevăzute de lege. Cele mai des întâlnite nereguli au fost lipsa cursurilor de igienă pentru care s-a dat avertisment, iar condiţiile igienico-sanitare necorespunzătoare au fost sancţionate cu amendă.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Verificarea gestionării deșeurilor medicale periculoase în unități sanitare cu paturi și cabinete medicale. S-au efectuat 14 controale şi a fost sancţionată o unitate cu un avertisment pentru lipsa spațiului frigorific. Acțiunea este în curs de desfășurare.

Preluare de date raport anual 2012 la unități de transfuzii sanguine și hemovigilenţă din spitale: nu a fost dată nici o sancțiune şi nici un avertisment.

Trei controale igienico-sanitare în zonele alimentare în urma cărora a fost aplicată o amendă și un avertisment.

Acțiune de control la sesizarea DSVSA Alba efectuată de o echipă de inspectori la un magazin mixt în care s-a aplicat o amendă de 5.000 lei şi suspendarea temporară a activității pentru produse expirate. Este vorba de un magazin din Teiuș unde inspectorii sanitari au depistat mai multe produse alimentare expirate printre care şi produse de origine animală.

Acțiune de control pentru oprirea de la comercializare a produsului cosmetic Alcofarm care conține alcool metilic. În acest sens s-au efectuat 13 controale, iar până acum produsul a fost identificat în Cugir, Abrud și Câmpeni şi a fost confiscat. Acţiunea continuă până în 23 mai, se desfăşoară în toată ţara şi se va raporta Ministerului Sănătății.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Categoria de români care ar putea primi mai mulți bani la salariu: Anunțul făcut de Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Categoria de români care ar putea primi mai mulți bani la salariu: Anunțul făcut de Ministerul Muncii Un anunț important pentru mulți angajați din țara noastră: aceștia ar putea primi 500 de lei în plus la salariu. Categoria de români care pote beneficia de majorarea venitului lunar și ce condiții trebuie să îndeplinească. Ministerul Muncii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea