Rămâi conectat

Curier Județean

„Drumul mozaic”, DJ 705, Zlatna – Almașu Mare încă un pas spre reabilitare: Luni se va semna contractul

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Drumul mozaic”, DJ 705, Zlatna – Almașu Mare încă un pas spre reabilitare: Luni se va semna contractul

Pe drumul județean DJ 705, care leagă Zlatna de Almașu Mare, drum care se află într-o stare avansată de degradare, vor începe în curând lucrările de reabilitare.

Pe drumul județean DJ 705 Zlatna – Almașu Mare avem constructor, iar luni vom semna contractul”, a transmis Marius Hațegan vicepreședintele CJ Alba, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PNL Alba.

DJ 705 a primit la sfârșitul anului trecut finanțare de 31.188.417,78 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Starea drumului Zlatna – Almașu Mare a fost este de mai mulți ani una dintre principalele probleme ale locuitorilor din zonă, care l-ar dori finalizat cât mai repede. Starea sa pune în pericol siguranța conducătorilor auto și produce daune majore autovehiculelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc” Într-un domeniu tradițional dominat de bărbați, Tania Stanca, o tânără de 27 de ani, își face loc cu succes ca șofer de taxi în Alba Iulia. Tania este șofer de taxi de 1 an în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea