Rămâi conectat

Politică Administrație

Drept la replică| USR – PLUS: Voicu Paul și PNL, restituiți banii publici „împrumutați” ILEGAL din buzunarele albaiulienilor!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viceprimarul cu atribuții vremelnice de primar, domnul Voicu Paul, și PNL continuă să își bată joc de albaiulieni și de Alba Iulia. În loc să își dea demisia de onoare din funcția căreia nu îi face cinste și pe care a folosit-o în interes PERSONAL și pentru PARTID, Voicu Paul se scuză, într-un comunicat de presă, pentru haștagul folosit pe panourile de promovare politică.

Cu tupeu și aroganță fără margini, domnul Voicu Paul și PNL continuă să perpetueze minciuna conform căreia acele panouri erau pentru albaiulieni. Poate sunt panouri magice care asfaltau străzile pline cu praf sau noroaie din noile cartiere ale municipiului, poate sunt panouri anti inundații și opresc revărsarea canalizării la fiecare ploaie sau poate sunt panouri care creează locuri de muncă și atrag ca un magnet investitorii?

Domnul candidat cu aere de primar uită, în schimb, să spună CUM VA RESTITUI BANII PUBLICI CHELTUIȚI ILEGAL pentru promovarea electorală a domniei sale. De 30 de ani, oameni precum Voicu Paul și alți foști feseniști, pediști, pedeliști, vopsiți acum în „liberali autentici”, sfidează cu aroganță albaiulienii și au confiscat orașul folosindu-l ca pe propria feudă. Băieții de la PNL, în frunte cu Voicu Paul, se cred „smart” și au impresia că albaiulienii nu au văzut că panourile electorale aveau culorile și grafica electorală a Partidului Național Liberal sau că haștagul „inteligent” a apărut în numeroase materiale electorale ale candidatului PNL, într-o strategie disperată de marketing politic copiată de la marii baroni pesediști din țară.

Dragi feseniști, vopsiți în „galben imaculat”, ați fost prinși cu mâna până la cot în sacul cu banii publici ai albaiulienilor, bani care trebuiau să ajungă în școli, în asfaltări de străzi sau unde era nevoie, nu în afișele voastre de politruci.

Voicu Paul și PNL, restituiți banii publici „împrumutați” ILEGAL din buzunarele albaiulienilor!

În același timp vedem acuzele mizere pe care le lansează PNL, în disperare de cauză, privind apariția unor afișe atribuite echipei noastre în municipiul Alba Iulia. Acest caz a fost analizat de Biroul Electoral Alba Iulia care a stabilit că materiale nu sunt distribuite sau afișate de USR-PLUS, astfel încât solicităm Inspectoratului Județean de Poliție să cerceteze acest caz. La ce strategii politice murdare orchestrează în ultima vreme laboratoarele Hava & Paul, nu ne-ar mai mira ca PNL să nu fie străin de această acțiune.

Pe albaiulieni îi asigurăm că pe băieții aceștia care se înfruptă de ani buni, fără jenă, din bugetul public nu îi lăsăm să scape până nu vor restitui și ultimul bănuț public cheltuit ILEGAL pentru promovarea electorală a lui Voicu Paul. Așteptăm motivarea și decizia Biroului Electoral Județean și, în cazul în care autoritățile competente nu s-au sesizat deja, vom înainta noi sesizări în acest caz.

Aici nu mai este vorba de politică, ci de respectarea literei legii, de oprirea risipei banilor publici și de respectarea cetățenilor care plătesc taxe și impozite pentru a beneficia de investiții reale în municipiu, nu pentru a fi tocați banii pe panouri electorale.

În 27 septembrie, sperăm ca albaiulienii să își recupereze orașul din mâna acestor băieți „deștepți” și, așa cum spun și cei de la PNL, să începem cu adevărat să #creștemAlbaIulia!

Biroul de presă al USR-PLUS Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea