DREPT LA REPLICĂ USR-PLUS: Alin Stanciu demonstrează că este un politician nou cu metehne vechi: MINTE PRECUM RESPIRĂ!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Am observat cu dezamăgire că Alin Stanciu, tânăra speranță venită să salveze PSD Alba Iulia, apune înainte de a străluci. Într-o demonstrație demnă de mentorii pesediști Dragnea, Dăncilă sau Iordache, Alin Stanciu demonstrează că este un politician nou cu metehne vechi: MINTE PRECUM RESPIRĂ!

Da! Alin Stanciu MINTE precum respiră și MANIPULEAZĂ opinia publică într-o încercare disperată de a se remarca astfel încât să îl voteze măcar colegii de partid (dacă îl cunosc, desigur! UPS!!!)
Astfel domnul social democrat Alin Stanciu atacă într-un stil mizer echipa USR-PLUS pentru Alba Iulia și o acuză de răspândirea unor afișe cu candidatul USR-PLUS, afișe care nu respectă reglementările privind promovarea electorală și NU NE APARȚIN.

ELIT

Îl anunțăm pe domnul Alin Stanciu că, dacă ar fi avut acel respect pe care îl clamează atât de mult în campania electorală, ar fi spus și că situația pe care o sesizează a făcut obiectul unei plângeri înaintată de PNL la Biroul Electoral Alba Iulia (încă din 6 septembrie!!!). În urma verificării acesteia, BEC a decis că USR-PLUS nu are nicio legătură cu acele afișe amplasate în diferite zone din Alba Iulia și A RESPINS plângerea PNL. Ar fi spus, domnul Stanciu, dacă era corect, și că USR-PLUS a cerut public Poliției Alba Iulia și Poliției Locale să se autosesizeze în acest caz și să facă verificări pentru că avem suspiciuni că poate opozanții politici nu sunt străini de aceste afișe.

Domnul Stanciu vorbește și despre activitatea din administrația locală, dar uită să îi întrebe pe colegii săi din Consiliul Local Alba Iulia ce au făcut timp de patru ani, câte inițiative au avut și de ce au girat binomul Mircea Hava – Voicu Paul. Ei nu au avut nicio scuză pentru că erau în opoziție și ar fi trebuit să sancționeze fiecare derapaj și încălcare a interesului cetățeanului. Au stat cuminți în bănci și au simulat opoziția răspunzând prompt la fiecare semnal al tătucului Mircea Hava.

Domnule Stanciu, chiar credeți că albaiulienii sunt atât de creduli? Chiar credeți că nu știm cu toții că la Alba Iulia ținta dumneavoastră este să faceți un blat cu PNL, cu Mircea Hava și cu Voicu Paul, pentru a obține un post călduț de viceprimar pentru următorii patru ani? Nu vă pasă de Alba Iulia, nu vă pasă de albaiulieni, nu vă pasă nici măcar de colegii dumneavoastră din PSD, care bat străzile să vă promoveze, și pe care i-ați vinde pentru primul favor obținut de la Voicu Paul. V-ați sfidat colegii din PSD când ați avut binecuvântarea politică să fiți desemnat candidat, deși erați ultimul în sondaje. Continuați să vă sfidați colegii și acum când încercați să arătați din toate puterile că sunteți trompeta electorale a lui Voicu Paul. Domnule Alin Stanciu, umblă vorba prin Alba Iulia că Voicu Paul v-ar fi amăgit cu un post de viceprimar. Totuși vă recomandăm să aveți mare grijă pentru că Voicu Paul are mai multă experiență decât dumneavoastră în a minți precum respiră.

Biroul de Presă al USR-PLUS Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419