Rămâi conectat

Economie

Drept la replică| RER Vest–RETIM: Nu există nicio sancțiune aplicată de către DSP Alba. Reprezentantul DSP s-a deplasat la fața loculului unde a constatat că deșeurile fuseseră ridicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Drept la replică| RER Vest–RETIM: Nu există nicio sancțiune aplicată de către DSP Alba. Reprezentantul DSP s-a deplasat la fața loculului unde a constatat că deșeurile fuseseră ridicate

Deși menționați sintagma SURSE în titlu și care lasă loc de îndoială în ceea ce privește conținutul articolului, înțelegem din textul “Potrivit surselor ziarulunirea.ro, un reprezentant al RER VEST & RETIM a fost invitat la sediul Direcției de Sănătate Publică Alba urmând să se deplaseze în teritoriul județului Alba, în zonele vizate de articol, pentru a constata situația, în condițiile în care aceștia susțin că deșeurile au fost ridicate” că afirmați că Asocierea RER Vest – RETIM care operează deja în Alba Iulia nu a ridicat deșeurile de la anumite adrese, ceea ce este fals.

Pentru o corectă infomare a cititorilor dvs, vă comunicăm că alături de un angajat RER Vest, reprezentantul DSP Alba s-a deplasat la fața loculului unde a constatat că, într-adevăr, deșeurile fuseseră ridicate. Prin urmare, nu există nicio sancțiune aplicată de către DSP Alba. Pentru conformitate, au fost realizate mai multe fotografii chiar cu ocazia verificărilor, pe care vi le trimitem atașate.

Pe de altă parte, după cum a precizat și în comunicările anterioare, făcute înainte de intrarea în operare, pot exista situații în care lucrurile nu vor arăta perfect în orice moment. În același timp, noi depunem toate eforturile posibile și:

– Asigurăm, pentru perioada de început a colectării, o frecvență de colectare dublă față de obligațiile noastre, pentru a oferi timpul necesar adoptării măsurilor reale de remediere.
– Informăm utilizatorii serviciului de salubrizare deopotrivă despre regulile de colectare separată, cât și despre regulile de bună practică (ce trebuie să facem când observăm nereguli, etc).

Vă solicităm ca pe viitor, în cazul în care veţi publica şi alte articole legate de companiile RER Vest – RETIM Ecologic Service SA, să solicitaţi în scris un punct de vedere oficial. Vă asigurăm că vom răspunde cu celeritate, de asemenea în scris, incluzând toate informațiile solicitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Cifra de afaceri în industrie, creștere cu 5,4% în primele două luni din anul 2024 – date INS

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cifra de afaceri în industrie, creștere cu 5,4% în primele două luni din anul 2024 – date INS Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5,4% în termeni nominali, în primele două luni ale acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2023, datorită avansului înregistrat în industria prelucrătoare (+7,1%), informează miercuri Institutul Naţional de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea