Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Drept la replică| Radu Cristian: „Justiția s-a întors înapoi cu 40 de ani! Voi continua să apăr Sebeșul de sărăcie și nepotism, cu prețul de a achita nota de plată pentru acest drept”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Radu Cristian: „Justiția s-a întors înapoi cu 40 de ani! Voi continua să apăr Sebeșul de sărăcie și nepotism, cu prețul de a achita nota de plată pentru acest drept”

Miercuri dimineața, Justiția din țara în care noi trăim s-a întors înapoi cu aproape 40 de ani. Libertatea de gândire și de exprimare a fost aspru asuprită de către cineva care nu dorește să își audă sau vadă numele în mass media, deoarece știe că a greșit.

Ne-am întors în timp cu aproape 40 de ani, când tăcerea impusă cu pumnul în gură și alte măsuri dictatoriale erau la „modă” pentru micii stăpâni ai acestor pământuri, care își simțeau portofelul tot mai gros, umplut din banii noștri, în pericol.

S-a considerat că tăcerea mea, a unui om care a luptat pentru interesele oamenilor din Sebeș, unul dintre singurele persoane care a avut curajul să expună faptele de tiranie și metodele perfide de înavuțire ale unor personaje, valorează suma de 50.000 de lei.

Ca să îl luăm drept un gest „mărinimos” din partea sa, acești bani vor merge direct în visteria orașului. Un adevărat chilipir însă, dacă stăm să ne gândim cât costă tăiatul ierbii în orașul nostru sau cât costă să întreții o toaletă publică, ambele ridicându-se la zeci de mii de euro din proprii noștri bani.

Fără o urmă de fair-play sau chiar și de demnitate, s-a urmărit reducerea mea la tăcere pentru niște fapte pe care nu le-am comis, deși mi-aș fi dorit ca numele făptașului și al acoliților acestuia să fie rostit de toți cetățenii orașului nostru, pentru toate furturile care s-au comis din agoniseala noastră.

Părinții și bunicii noștri s-au luptat în urmă cu mai bine de trei decenii pentru libertatea de gândire a urmașilor lor, care acum sunt striviți de cizma unor șmecherași care își umplu conturile și care au grijă ca apropiații lor să primească posturi călduțe, bine plătite, la stat.

Cenzura care mi s-a impus și suma de bani care mi s-a cerut să o achit pretind a fi în „numele imaginii orașului nostru”, însă cum putem crede așa ceva, când faptele și agresivitatea celui care încearcă să mă reducă la tăcere vorbesc de la sine?

CITEȘTE ȘI: Consilierul local PSD Sebeș, Radu Cristian, obligat de instanță să plăteasca 50.000 de lei daune morale și să-și ceară scuze publice

Speram ca această vreme a dinastiilor, în care dacă angajai anumite rude ale unor magistrați în funcții alese, îți aducea instantaneu câștig de cauză în procese, să se sfârșească odată cu vechiul regim dictatorial. Pilele și relațiile unor oameni vor face însă rău nu unui singur cetățean, ci unui întreg oraș, Sebeșului în acest caz.

Am jurat că voi proteja acest oraș minunat și această comunitate înfloritoare de către toți cei care încearcă să aducă doar sărăcie și nepotism între noi și asta voi continua să fac.

Voi folosi toate căile de atac disponibile și voi lupta pentru fiecare leu al cetățenilor din Sebeș, cu riscul de a achita „nota de plată” pentru dreptul meu de a mă exprima, pentru că fiecare bănuț care nu intră în conturile grase ale celor nepotriviți intră doar înspre binele copiilor și oamenilor muncitori ai acestui oraș!

Radu Cristian,

Consilier local PSD Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 1,6 milioane la Școala Gimnazială „Ion Breazu” din Mihalț: Se vrea renovarea și modernizarea energetică a clădirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 1,6 milioane la Școala Gimnazială „Ion Breazu” din Mihalț: Se vrea renovarea și modernizarea energetică a clădirii. A doua licitație, lansată pe SEAP Primăria Comunei Mihalț a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care prevede modernizarea și renovarea clădiri Școlii Gimnaziale „Ion Breazu.” Obiectivul investiției, finanțat prin Planul Național de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea