Rămâi conectat

Politică Administrație

Drept la replică| Alin Stanciu: Da, Paul Voicu! Gabriel Pleșa și USR vorbesc aiurea în tramvai, dar dvs. sunteți cel mai mare vânzător de iluzii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Voicu și Gabriel Pleșa sunt, parcă, făcuți din același aluat, al minciunii și lipsei de respect față de cetățeni, cărora le promit că ”fac” și ”dreg”, fără a-i interesa ce va fi după 27 septembrie, gândindu-se doar că scopul le scuză orice mijloace. De aceea, nu mă miră cum de au făcut ”echipă bună” în Primăria Alba Iulia până când interesele lor au fost divergente. Ambii sunt specialiști, dar nu în administrație, ci în manipulare!

Pe lângă ”realizările-minciună” (apropos, la Colegiul Economic din Alba Iulia vor fi terminate lucrările până la începerea școlii așa cum ați (dez)informat?), Paul Voicu atacă un partid doar pentru „motivul” că a fost ”ispitit”, fără să se fi abătut vreun centimetru de la drumul spre care a pornit.

Știm, echipa lui Gabriel Pleșa întrece orice limită a dialogului politic și le spune cetățenilor că este susținut și de PSD sau, asemenea unor specialiști ai zvonurilor perfide, că PSD își va retrage candidatul pentru USR. Rușinos, nu? După ei, potopul! Încrederea se câștigă, nu se înșală cu practici lipsite de orice credință și principii! Albaiulienii sunt, însă, oameni isteți! Cum poți să mai ai încredere că un candidat și un partid își vor respecta programul politic, desprins oricum din alt film, când lansează astfel de zvonuri dezonorante în spațiul public? Credeți că Gabriel Pleșa este străin de practicile lipsite de deontologie politică la care se apelează în campania sa? Fiți bărbat, aveți tărie de caracter și spuneți public, acum, că nu veți face niciodată alianță postelectorală cu ”trădătorul”, așa cum l-a numit echipa dvs.!

Nu înțelegeam, la începutului promisiunilor electorale, cum mai poate făgădui Gabriel Pleșa infrastructură sportivă în Alba Iulia când, de fapt, a avut în administrare Stadionul Cetate și pe care l-a modernizat doar în declarațiile publice. Astăzi, după ce am văzut mai multe promisiuni, aștept doar să ne mai explice cum va trage tramvaiul pe dreapta.

Și dvs., Paul Voicu, ați reușit să promiteți în această campanie tot ceea ce ar fi trebuit realizat, până acum, în Alba Iulia. Drumuri asfaltate, extinderea canalizării, creșe și investiții în școli, ștrand public, spații verzi, susținerea sportului, locuri de parcare. Cine vă mai crede? S-au realizat, în schimb, sensuri giratorii la prețul unor case de locuit! Vedeți? Acesta este motivul pentru care nu sunteți o soluție, ci o parte a problemei.

Indiferent de ce se va întâmpla, voi rămâne constant principiilor fundamentale în care cred – respect față de oameni, corectitudine perseverență și muncă – și care m-au ajutat să clădesc un business. Cu aceste convingeri voi continua în administrația publică locală. Merg pe acest drum, alături de echipa PSD, până la finalul lui, fără înțelegeri ascunse, deoarece îmi doresc ca Alba Iulia să arate altfel. Și așa cum nu îți poți schimba viața fără să schimbi ceea ce faci în fiecare zi, nu poți schimba nici orașul în mai bine cu aceeași oameni care l-au condus până acum. Îmi place competiția, dar aceea corectă, bazată pe fair-play, în care cel mai bun câștigă. Cred în dezbatere și, de aceea, aștept ca Paul Voicu și Gabriel Pleșa să accepte invitația mea. O discuție sinceră despre Alba Iulia, proiecte și sursele lor de finanțare, cu argumente și critică constructivă, nu ură și minciună!

Alin Stanciu,
Candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria municipiului Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea