Rămâi conectat

Actualitate

Dr. Streinu-Cercel, șeful Spitalului Matei Balș, despre scenariul limitării circulației în România: „Suntem destul de aproape. Ne așteptăm la o creștere rapidă a infecțiilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dr. Streinu-Cercel, șeful Spitalului Matei Balș, despre scenariul limitării circulației în România: „Suntem destul de aproape. Ne așteptăm la o creștere rapidă a infecțiilor”

Managerul Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel, a vorbit despre scenariul limitării circulației în România. Acesta a precizat că „suntem destul de aproape”, ținându-se cont de faptul că „se așteaptă la o creștere rapidă a infecțiilor cu COVID-19”.

„Suntem destul de aproape (de scenariul limitării circulației în România n.r.). Noi astăzi am făcut o analiza la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș și am spus în felul următor: primul punct – asistăm la debutul transmiterii local-comunitare. Deci suntem pe un trend care este ușor ascendent și ceea ce înseamnă că mergem către transmitere comunitară. Dacă este așa, atunci mergem la punctul doi și spunem la ce să ne așteptăm! Și ne așteptăm să asistăm la o creștere rapidă a numărului de cazuri care pot necesita intensificarea măsurilor de distanțare socială care trebuie aplicate gradual, astfel încât să protejeze în primul rând categoriile la risc și să mențină funcționalitatea economică. E o chestie de bun simț”, a declarat Adrian Streinu Cercel, șeful Spitalului Matei Balș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea