Rămâi conectat

Actualitate

Dovadă de SPIRIT CIVIC, la Sebeș. Un bărbat a găsit 1.100 de lei în piaţa din oraș și i-a predat poliției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Vinţu de Jos a predat poliţiei suma de 1.100 de lei ce a găsit-o în piaţa din Sebeş. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că banii fuseseră pierduţi de o femeie de 76 de ani, din comuna Gârbova, care crezuse că banii i-au fost furaţi.   Poliţiştii îi adresează, bărbatului, felicitări, pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

La data de 6 noiembrie a.c., la Poliţia Municipiului Sebeş s-a prezentat un bărbat de 50 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, care a predat suma de 1.100 de lei despre care a declarat că a găsit-o, cu câteva zile în urmă, în piaţa agroalimentară din municipiul Sebeş.

Se pare că, suma de bani fusese uitată pe taraba cu legume unde vindea mama bărbatului, iar la sfârâitul zilei, când bărbatul şi-a ajutat mama să adune marfa de pe tarabă, punga cu bani a fost găsită.

Fiind o persoană extrem de cinstită, bărbatul a încercat, din proprie iniţiativă, să găsească proprietarul banilor, iar pentru aceasta a apelat la un post local de radio unde a fost difuzat un anunţ privind găsirea sumei de bani.

În cele din urmă a apelat la ajutorul poliţiei, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suma de bani aparţine unei femei  de 76 de ani, din comuna Gârbova, care, de altfel, sesizase poliţia cu privire la dispariţia acesteia în condiţii necunoscute.

Banii i-au fost restituiţi femeii, iar poliţiştii l-au felicitat pe bărbatul ce a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere pentru alimente 2023: LISTA actualizată a magazinelor în care pot fi folosite cardurile sociale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vouchere pentru alimente 2023: LISTA actualizată a locurilor în care pot fi folosite cardurile sociale O nouă listă a magazinelor în care pot fi folosite voucherele sociale a fost publicată de către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. MIPE urmează a vira, în prima jumătate a lunii decembrie 2023, ultima tranşă de bani din acest an […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare