Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

DOUĂ petreceri de botez din Câmpeni și Bistra, ÎNTRERUPTE de polițiști. Organizatorii și participanții urmează a fi sancționați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În contextul prelungirii stării de alertă, acțiunile organizate de polițiștii din Alba, în sistem integrat, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19, au continuat.

În ultimele 48 de ore, au fost verificate 954 de persoane aflate în carantină, 312 aflate în izolare și au fost organizate 24 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 787 de persoane. Alte 78 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități, în contextul pandemiei.

Au fost controlate 75 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 183 de terase, restaurante, fastfood-uri și 105 mijloace de transport, din care 42 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 25 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, 3 care nu au respectat carantinarea și una care nu a respectat măsura izolării.

Polițiștii au întrerupt două evenimente private care au fost organizate cu încălcarea normelor de protecție sanitară.

Exemple:

Sâmbătă seara, în jurul orei 20,30, polițiștii din Câmpeni au intervenit la un local public din comuna Bistra, unde era organizată o nuntă, la care luau parte 211 persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar atât organizatorii cât și participanții au fost identificați și urmează să fie sancționați, în conformitate cu Legea 55/2020.

În jurul orei 23,00, polițiștii din Câmpeni au intervenit la o locuință din oraș unde, într-un cort amplasat în curte, avea loc o nuntă la care luau parte 25 de persoane.

Evenimentul a fost întrerupt și toate persoanele au fost legitimate, urmând ca față de acestea să fie luate măsuri de sancționare, în conformitate cu același act normativ.

Stimați cetățeni, având în vedere că virusul este în continuare prezent, vă recomandăm să nu vă expuneți la riscul de a vă infecta.

Acțiunile de control vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea