Rămâi conectat

Actualitate

Două femei din Mirăslău și Aiud cercetate de poliţişti pentru furt, fals intelectual și uz de fals

Mondoc Adriana

Publicat

în

Mai multe persoane  din localitatea Mirăslău, județul Alba și din municipiul Aiud, bănuite că au sustras din contul unei persoane vătămate din Timişoara suma de 5000 de euro, sunt cercetate de poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Aiud. Fapta a fost sesizată poliţiei prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, luni, 2 iulie 2018.

Din cercetări  a rezultat că, în cursul lunii aprilie a.c. două femei de 35 şi respectiv 38 de ani, din localitatea Mirăslău, jud. Alba, având concursul unor reprezentanţi ai unei sucursale aparţinând unei unităţi bancare din Aiud, au sustras, din contul persoanei vătămate, din Timişoara, suma de 5000 de euro.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, fals intelectual și uz de fals, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea