// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Două femei din Mirăslău și Aiud cercetate de poliţişti pentru furt, fals intelectual și uz de fals

Mai multe persoane  din localitatea Mirăslău, județul Alba și din municipiul Aiud, bănuite că au sustras din contul unei persoane vătămate din Timişoara suma de 5000 de euro, sunt cercetate de poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Aiud. Fapta a fost sesizată poliţiei prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, luni, 2 iulie 2018.

Din cercetări  a rezultat că, în cursul lunii aprilie a.c. două femei de 35 şi respectiv 38 de ani, din localitatea Mirăslău, jud. Alba, având concursul unor reprezentanţi ai unei sucursale aparţinând unei unităţi bancare din Aiud, au sustras, din contul persoanei vătămate, din Timişoara, suma de 5000 de euro.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, fals intelectual și uz de fals, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.