Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Două cocktailuri Molotov ca să încingă atmosfera. Un bărbat din Sâncel reţinut pentru că a dat foc casei socrilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un soţ a preferat să meargă la închisoare decât să trăiască fără soţia lui, care a plecat în Italia şi apoi i-a cerut divorţul. În plus, şi-a pedepsit şi socrii, dându-le foc la casă.

După ce şi-a încropit două cocktailuri Molotov şi le-a folosit incendiind proprietatea socriilor săi, având conştiinţa misiunii îndeplinite, bărbatul s-a prezentat frumos la Poliţie în Blaj, mărturisindu-şi fapta şi aşteptându-şi răsplata prevăzută de lege.

Astfe, luni, 23 ianuarie 2012, dis-de-dimineaţă, poliţiştii din Jidvei au fost sesizaţi, prin Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112, că la o casă nelocuită, situată în localitatea Iclod, comuna Sâncel, s-a produs un incendiu. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei şi pompieri din cadrul ISU Alba – Grupa de Intervenţie Blaj iar în urma intervenţiei s-a reuşit localizarea şi stingerea incendiului. Cu ocazia cercetării la faţa locului a fost găsit un fitil din material textil îmbibat în substanţă inflamabilă, cu o lungime de 5 metri şi două recipiente din plastic, de 2 litri, care conţineau substanţe inflamabile, concluzia pompierilor fiind că incendiul a fost provocat prin folosirea de flacără directă şi substanţă inflamabilă.

În timp ce ancheta era în derulare, la sediul Politiei Municipiului Blaj s-a prezentat S.R.R., de 34 de ani, din comuna Sîncel, care a declarat că el a provocat incendiul la locuinţa socrilor săi, în semn de răzbunare, pentru că soţia sa, cu care este în divorţ, a plecat împreună cu părinţii săi la muncă in Italia şi nu doreşte să se mai împace cu el.

Faţă de S.R.R. a fost începută penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ”distrugere prin incendiere” fiind luată faţă de el măsura reţinerii pe bază de ordonanţă.

În cursul zilei de azi, 24. ianuarie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, care a hotărât cercetarea lui în stare de libertate. (B.P.)

 foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea