Rămâi conectat

Actualitate

Două cazuri de Covid-19 CONFIRMATE la naționala U21 a României. Ce măsuri se vor lua pentru echipă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Federația Română de Fotbal anunţă că un jucător şi un membru al staff-ului au fost depistaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 la naţionala de tineret, care va evolua cu Malta, în preliminariile CE din 2021.

„Au sosit rezultatele testelor efectuate duminică dimineaţă. Din păcate, un jucător şi un membru al staff-ului au fost găsiţi pozitivi cu virusul Sars-CoV-2. Aceasta a fost a V-a testare din această acţiune a lotului U21 şi este testarea UEFA necesară partidei cu Malta. Cei doi au fost izolaţi şi nu vor mai face parte din delegaţie pentru meciul programat marţi seară, la Giurgiu, de la ora 20.00. De asemenea, DSP va deschide o anchetă epidemiologică”, se arată în comunicatul FRF, informează News.ro.

Echipa antrenată de Adrian Mutu a jucat, vineri, în Ucraina, precedentul meci din preliminariile CE-2021. Tricolorii „mici” au fost învinşi cu scorul de 1-0.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea