Rămâi conectat

Curier Județean

Două case au luat foc din cauza neglijenţei proprietarilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În data de 10 martie, în jurul orei 4.00, Garda de Intervenţie Câmpeni a fost alertată cu privire la izbucnirea unui incendiu la o gospodărie de pe str. Morilor din Sălciua de Jos. Pompierii militari s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale, iar în momentul sosirii focul ardea la magazia de materiale şi bucătăria de vară, precum şi la acoperişul casei. Flăcările au ars anexa gospodărească pe o suprafaţă de 80 mp şi acoperişul locuinţei, pe aproximativ 25 mp. Pagubele au fost estimate de pompieri la 30.000 de lei, iar valoarea bunurilor salvate este de circa 50.000 de lei. Cauza izbucnirii incendiului este o scânteie sărită pe materiale combustibile în timpul efectuării unor lucrări de sudură de către proprietar, fără respectarea normelor PSI, a arătat plt. Alina Bălaş, purtătorul de cuvânt al ISU Alba.
În jurul orei 18.40, pompierii militari albaiulieni au acţionat cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei case situate pe str. Vlădeasa, siutuată între Alba Iulia şi Miceşti. Incendiul a avut drept cauză probabilă un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur. Focul a cuprins acoperişul confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de circa 8 mp, în jurul coşului de fum. În urma intervenţiei, s-au protejat bunuri în valoare de circa 180.000 de lei, iar pierderile materiale au fost estimate de pompieri la 2.000 de lei. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 23 de ani, din Vințu de Jos reținut de polițiști: A fost prins BEAT și fără permis la volan

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 23 de ani, din Vințu de Jos reținut de polițiști: A fost prins BEAT și fără permis la volan Polițiștii din Vințu de Jos au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani după ce acesta a condus beat și cu permisul de conducere suspendat. Astăzi, 4 martie, tânărul va fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea