Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Două baze sportive noi la Sebeş. Proiectele au fost depuse la Compania Naţională de Investiţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Două baze sportive noi la Sebeş. Proiectele au fost depuse la Compania Naţională de Investiţii

Echipa de consultanţi a primarului Dorin Nistor a depus la Compania Naţională de Investiţii (C.N.I.) două proiecte care vizează construirea unor baze sportive de tip 1 şi de tip 2 pe raza Municipiului Sebeş.

Baza sportivă de tip 1 va fi realizată pe terenul „Pielaru” unde, pe o suprafaţă totală de 31.000 mp, va fi construit un teren sportiv pentru fotbal cu dimensiuni omologate UEFA şi FRF, respectiv 105 m x 68 m, cu nocturnă şi tribune pentru 500 de spectatori. De asemenea, se va construi un teren sportiv de mici dimensiuni (20 m x 40 m) care va fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis. Vor fi construite o clădire pentru vestiare şi o clădire administrativă şi va fi amenajată o parcare pentru autovehicule şi autocare.

Baza sportivă de tip 2 va fi realizată în incinta Parcului Arini unde, pe o suprafaţă de 5000 mp, va fi construit un teren sportiv de mici dimensiuni (20 m x 40 m) care va fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis. Vor fi construite, de asemenea, o clădire pentru vestiare, o clădire administrativă şi va fi amenajată o parcare pentru autovehicule.

La ora actuală, Municipiul Sebeş şi localităţile aparţinătoare (Petreşti, Lancrăm, Răhău) nu beneficiază de o bază sportivă corespunzătoare. Această stare de fapt determină lipsa de motivaţie a tinerilor şi elevilor către activităţile sportive, precum şi imposibilitatea desfăşurării lecţiilor de educaţie fizică şi sport de către elevii ai căror şcoli nu deţin terenuri sau săli de sport.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea