Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Dotări pentru spațiul de joacă de la școala din Oarda de Sus: Ce echipamente cumpără primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dotări pentru spațiul de joacă de la școala din Oarda de Sus: Ce echipamente cumpără primăria Alba Iulia

După ce în mediul on-line s-au efectuat o serie de petiții cu privire la amenajarea unor locuri de joacă în municipiul Alba Iulia care să respecte standardele europene și de siguranță, specialiștii de la compartimentul care se ocupă de întreținerea locurilor dejoacă au stabilit necesitatea amenajării de spații care să asigure condițiile necesare conform reglementărilor și legislației în vigoare pentru petrecerea timpului liber al copiilor.

În urmă acestor analize, UAT Alba Iulia a luat decizia să amenajeze spațiile de joacă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Această acțiune constă în montarea modulelor dejoacă care să asigure condițiile necesare petrecerii timpului în aer liber și în condiții de maximă siguranță, conform reglementărilor și legislației în vigoare. Una dintre locațiile în care se dorește amplasarea echipamentelor dejoacă este terenul din curtea Școlii generale Oarda de Sus.

Obiectul contractului ce rezultă din această procedură îl reprezintă achiziția de dotări(echipamente) pentru spațiu de joacă în Oarda de Sus, Municipiul Alba Iulia, astfel:

-Complex dejoacă multifuncțional compus din 2 turnuri metalice cu înălțime 360-390 cm, o platformă metalică cu înălțimea de 180-190 cm, 3 tobogane din care două cu lungimea cuprinsă între 2,5m și 3,5 m și o spirală și scară acces, inclusiv montaj (fixare în beton conform SR-EN1176 – 1-7) și transport la beneficiar. Materialele componentelor vor fi din fibră de sticlă, metal, compozit, HDPE , cu respectarea legislației specifice în vigoare.

-Complex de joacă multifuncțional compus din 2 turnuri metalice cu înălțimea 280-300 cm, o platformă metalică cu înălțimea de 150-160 cm, 3 tobogane cu lungimea cuprinsă între 2,0 m -2,5 m, 2 jocuri interactive și scară acces, inclusiv montaj (fixare în beton conform SR- EN1176 – 1-7) și transport la beneficiar, -lbuc. Materialele componentelor vor fi din fibră de sticlă, metal, compozit, HDPE, cu respectarea legislației specifice în vigoare.

-Balansoar metalic mic pentru 2 persoane, inclusiv montaj (fixare în beton conform SR- EN1176 – 1-7) și transport la beneficiar. Materialele componentelor vor fi din fibră de sticlă și metal, cu respectarea legislației specifice în vigoare.

-Balansoar metalic mare pentru 2 persoane, inclusiv montaj (fixare în beton conform SR- EN1176 – 1-7) și transport la beneficiar . Materialele componentelor vor fi din fibră de sticlă și metal, cu respectarea legislației specifice în vigoare.

-Figurină pe arc, inclusiv montaj (fixare în beton conform SR-EN 1176 – 1-7) și transport la beneficiar. Materialele componentelor vor fi din fibră de sticlă și HDPE, cu respectarea legislației specifice în vigoare.

-Hinte metalice tipuri diferite, cu 2 scaune inclusiv montaj(fixare în beton conform SR- EN 1176 – 1-7) și transport la beneficiar. Materialele componentelor vor fi din fibră de sticlă și metal, cu respectarea legislației specifice în vigoare.

-Carusel pentru 4 persoane, inclusiv montaj (fixare în beton conform SR-EN 1176 – 1-7) și transport la beneficiar. Materialele componentelor vor fi din fibră de sticlă și metal, cu respectarea legislației specifice în vigoare.

-Cățărătoare, inclusiv montaj (fixare în beton conform SR-EN1176 – 1-7) și transport la beneficiar Materialele componentelor vor fi din metal, tego, plastic, cu respectarea legislației specifice în vigoare.

-Pavele de cauciuc cu grosimea de 45-50 mm montate pe pat de nisip, inclusiv montaj și transport la beneficiar.

-Borduri din cauciuc cu inserție metalică, inclusiv montaj și transport la beneficiar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea