Rămâi conectat

Curier Județean

Dotări noi pentru serviciul de administrare a domeniului public din Sâncel: Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dotări noi pentru serviciul de administrare a domeniului public din Sâncel: Licitația, lansată în SEAP

Primăria comunei Sâncel a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru dotarea serviciului public de administrare a domeniului public și privat cu tractor, remorca si sărăriță.

Valoarea totală estimată a contractului este între 305.674,98 lei, fără TVA.

Conform studiilor efectuate cu privire la necesitățile din comună se consideră necesară și oportună achiziționarea utilajelor pentru prestarea de activități după cum urmează:

  • Activități de întreținere și administrare a drumurilor: descongestionarea drumurilor de pe teritoriul comunei de resturile animaliere și vegetale care pot bloca accesul și circulația rutieră în cadrul comunei;
  • Activități de întreținere a spațiilor verzi: transportul materialelor rezultate din săpare gropi în vederea plantării de copaci, garduri vii etc. în comună;
  • Activități transport necesare în cadrul comunei ca urmare a aparitiei unor situatii neprevăzute care pot apărea în cadrul comunei.

Primăria desfășoara acțiunile de întreținere drumuri locale în general prin contractarea unei firme specializate, iar achiziționând utilajul, suma alocată din bugetul local al primăriei pentru prestarea serviciilor va rămâne în bugetul primăriei pentru alte cheltuieli necesare.

Prin achiziția utilajului se asigura dezvoltarea infrastructurii edilitare locale prin posibilitatea întreținerii drumurilor din comună, asigurarea întreținerii infrastructurii locale la standarde ridicate și totodată se creează premise pentru facilitarea accesului în zona a diferitor investitori pentru dezvoltarea comunei astfel reducându- se migrarea către zonele urbane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea