Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dotări moderne pentru noua creșă din Blaj: Licitația pentru echipamente IT, electronice și electrocasnice, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dotări moderne pentru noua creșă din Blaj: Licitația pentru echipamente IT, electronice și electrocasnice, lansată în SEAP

Primăria Municipiului Blaj a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziția de dotări pentru pentru obiectivul de investiție “extindere, reabilitare și dotare Creșă la nivelul municipiului Blaj”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 396.984,75 lei, fără TVA.

Situația personalului didactic la nivelul Municipiului Blaj, potrivit datelor furnizate de către Institutul Național de Statistică în anul 2016 arată faptul că dintr-un număr de 319 cadre didactice, un procent de 0,62% (2) își desfășoară activitatea în ciclul antepreșcolar.

Implicarea administrației publice pentru obținerea de finanțare în vederea înfiintarii unei creșe prin investiții în extinderea și reabilitarea unei clădiri aflată în proprietatea și administrarea acesteia este justificată de nevoia existența la nivelul comunității de astfel de servicii având în vedere faptul că există numeroși părinți care din considerente financiare trebuie să se reîntoarca la serviciu și nu au cu cine să-și lase copiii.

Dotările ce vor fi achiziționate

  • Computere portabile
  • Copiatoare automate
  • Pachete software pentru sisteme de operare pentru computere personale (PC)
  • Mașini de spălat și uscat rufe
  • Aparate electrice de uz casnic pentru curățat; fiare de călcat
  • Frigidere
  • Computer de birou

Obiectivul specific la care contribuie furnizarea produselor

1. Schimbarea destinației unei clădiri din grădiniță în creșă și dotarea corespunzătoare a acesteia ce constă în creșterea numărului de dotări achiziționate de la 0 dotări/echipamente la 125 dotări/echipamente în termen de 25 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

2. Extinderea creșei de la o suprafață desfășurată existența de 1083,00 mp la o suprafață desfășurată propusă de 1587,74 mp în termen de 25 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

3. Adaptarea corespunzătoare a clădirii în care va funcționa creșă în vederea asigurării accesibilității și mobilității persoanelor cu dizabilități în cadrul creșei prin realizare rampă de acces, montare bare de sprijin, achiziționarea unui număr de 10 plăcute Braille în termen de 25 de luni de la semnarea contractului de finanțare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea