Rămâi conectat

Actualitate

Dosarul 10 AUGUST: Doi bărbați, condamnați la ÎNCHISOARE cu executare, după ce au bătut o femeie jandarm în urmă cu doi ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dosarul 10 AUGUST: Doi bărbați au fost condamnați la ÎNCHISOARE cu executare, după ce au bătut o femeie jandarm în urmă cu doi ani Ei au primit pedepse cu executare: 2 ani și 8 luni, respectiv 2 ani și 9 luni, informează Dig24. Ceilalți bărbați au primit pedepse cu suspendare.

Curtea de Apel București a pronunțat astăzi prima decizie definitivă în legătură cu evenimentele din 10 augst 2018. Judecătorii au majorat pedepsele date în primă instanz\ță în cazul a șapte bărbați cercetați pentru agresarea unei femei jandarm în timpul protestului.

Doi dintre ei au fost condamnați la 2 ani și 8 luni de închisoare cu executare, respectiv 2 ani și 9 luni de închisoare. Ceilalți cinci inculpați au rămas cu pedepsele cu suspendare, care variază de la câteva luni până la un an și jumătate de închisoare cu suspendare.

După protestele violente din 10 august 2018 au fost deschise mai multe investigații penale, cea mai importantă diintre ele în legătură cu modul în care au intervenit jandarmii împotriva protestatarilor. Procurorii au anunțat anul trecut clasarea anchetei, conducerea de atunci a DIICOT a infirmat însă decizia, dar până acum cercetările nu s-au reluat deoarece o instanță este așteptată să coonfirmare reluarea investigațiilor.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea