Dosare penale pentru doi bărbați violenți din Alba. Primul și-au amenințat fiica, iar celălalt și-a agresat soția

Dosare penale pentru doi bărbați violenți din Alba. Primul și-au amenințat fiica, iar celălalt și-a agresat soția

Potrivit IPJ Alba, doi bărbați din județ, unul din Alba Iulia, celălat din comuna Săsciori, s-au ales cu dosare penale din partea polițiștilor după ce și-a orimul dintre ei și-a amenințat fiica, iar celălalt și-a agresat soția, fiind obligat să părăsească locuința.

Polițiștii din Alba Iulia au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a amenințat cu acte de violență fiica. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru amenințare.

La data de 16 martie 2020, în jurul orei 18.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o tânără de 19 ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată de tatăl său.

INFORMARE COVID-19

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 58 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu fiica sa, a amenințat-o cu acte de violență și ar fi aruncat înspre ea cu un levier, fără să o lovească.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Un bărbat din comuna Săsciori și-a agresat soția și a amenințat-o. Polițiștii i-au făcut dosar penal și au emis un ordin de protecție provizoriu, obligându-l să părăsească locuința comună.

La data de 16 martie 2020, în jurul orei 18,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că la locuința sa are loc un scandal.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia a fost agresată de către soțul său și amenințată cu acte de violență.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Bărbatul a fost îndepărtat din locuința comună și i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...