Rămâi conectat

Curier Județean

Dosare penale pentru doi bărbați violenți din Alba. Primul și-au amenințat fiica, iar celălalt și-a agresat soția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Dosare penale pentru doi bărbați violenți din Alba. Primul și-au amenințat fiica, iar celălalt și-a agresat soția

Potrivit IPJ Alba, doi bărbați din județ, unul din Alba Iulia, celălat din comuna Săsciori, s-au ales cu dosare penale din partea polițiștilor după ce și-a orimul dintre ei și-a amenințat fiica, iar celălalt și-a agresat soția, fiind obligat să părăsească locuința.

Polițiștii din Alba Iulia au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a amenințat cu acte de violență fiica. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru amenințare.

La data de 16 martie 2020, în jurul orei 18.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o tânără de 19 ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată de tatăl său.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 58 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu fiica sa, a amenințat-o cu acte de violență și ar fi aruncat înspre ea cu un levier, fără să o lovească.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Un bărbat din comuna Săsciori și-a agresat soția și a amenințat-o. Polițiștii i-au făcut dosar penal și au emis un ordin de protecție provizoriu, obligându-l să părăsească locuința comună.

La data de 16 martie 2020, în jurul orei 18,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că la locuința sa are loc un scandal.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia a fost agresată de către soțul său și amenințată cu acte de violență.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Bărbatul a fost îndepărtat din locuința comună și i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și amenințare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea