Rămâi conectat

Curier Județean

Dosar penal pentru un mopedist de 39 de ani din Sebeș. A fost prins de polițiștii din Gârbova în timp ce conducea băut și fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 15 septembrie, poliţiştii Postului de Poliție Gîrbova, în timp ce efectuau serviciul de patrulare împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Cîlnic, pe raza comunei Gârbova, au depistat un bărbat de 39 de ani, din municipiul Sebeş, care circula cu un moped, fără a poseda permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării mopedistului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de mopedist, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţia municipiului Alba Iulia se va muta în clădirea vechii policlinici

Unirea Ziarul

Publicat

în

Poliţia municipiului Alba Iulia se va muta în clădirea vechii policlinici Prin relocarea vechii policlinici, din 17 mai, în incinta spitalului din Alba Iulia, în clădirea de pe strada Muşeţelului ar urma să se mute Poliţia municipiului Alba Iulia, pe perioada în care clădirea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba se află în reabilitare. În acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea