Rămâi conectat

Actualitate

Dosar penal pentru un bărbat din comuna Săliștea, REȚINUT de polițiști după ce și-a agresat și amenințat cu moartea soția

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 9 iulie 2020, în jurul orei 20.50, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit în localitatea Tărtăria, comuna Săliștea, unde o femeie a reclamat că a fost agresată de soț.

Un bărbat din comuna Săliștea a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat și amenințat cu moartea soția. Este cercetat pentru violență în familie.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vărsă de 59 de ani, și-a lovit soția cu palmele peste față și peste spate și a amenințat-o cu moartea, femeia fiind nevoită să își părăsească locuința.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea