Rămâi conectat

Actualitate

Dosar penal pentru furt de traverse de pe calea ferată

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au întocmit ieri un dosar penal faţă de trei persoane cu vârste cuprinse între  21 şi 29 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat faptă pedepsită de  Codul Penal.

În fapt, la data de 21.02.2013, în jurul orei 12,30 poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, aflaţi în serviciul de patrulare pe raza localității Petrești, au observat că mai multe persoane încarcă într-o camionetă traverse din lemn, de la o cale ferată dezafectată.

În momentul în care echipajul de poliţie s-a apropiat, suspecţii care încărcau traversele au fugit spre câmp iar camioneta a pornit spre Săsciori.

După o scurtă urmărire, poliţiştii i-au prins pe M.P. de 29 de ani şi M.D. de 21 de ani, ambii din comuna Săsciori, iar camionul, condus de P.G.M. de 23 de ani, din comuna Săsciori, a fost oprit în trafic de către poliţiştii Postului de Poliţie Săsciori.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit faptul că suspecţii au sustras cele 20 de traverse de cale ferată din lemn pe care şoferul camionului le-a transportat şi descărcat la cabana din Săsciori, aparţinând unui cetăţean din comună.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a suspecţilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea