DOSAR PENAL pentru furt de energie electrică la o firmă din Vadu Moților: S-au branșat ilegal la rețeaua de electricitate

Paul Voicu - Primar 2020

Polițiștii Postului de Politie Vadu Moților au deschis un dosar penal pentru furt de energie electrică la o firmă din Vadu Moților,  la care s-a constatat că sustrăgea ilegal curent.

Ieri, 30 iunie, polițiștii Postului de Politie Vadu Moților i-au sprijinit pe lucrătorii societății care furnizează energie electrică, pentru efectuarea unui control la o societate comercială din comună.

ELIT

Cu ocazia controlului, s-a constatat că societate comercială sustrăgea energie electrică, prin intermediul unor circuite artizanale care ocoleau echipamentele de măsurare.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau ocolirea echipamentelor de măsurare și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...