Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Dosar penal pentru braconaj piscicol, pentru un tânăr de 25 de ani, din Roșia de Secaș. A fost depistat în timp ce pescuia cu unelte interzise pe râul Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Dosar penal pentru braconaj piscicol, pentru un tânăr de 25 de ani, din Roșia de Secaș. A fost depistat în timp ce pescuia cu unelte interzise pe râul Mureș

Poliţiştii din Lunca Mureșului au depistat un tânăr care a încălcat dispoziţiile legale privind pescuitul. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte că ne aflăm în perioada de prohibiţie, care mai durează până în 7 iunie, inclusiv.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba continuă acțiunile pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal.

Astfel, duminică, 1 mai 2022, poliţiştii Postului de Poliție Lunca Mureșului au făcut un control, pe râul Mureș, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul piscicol.

Cu ocazia acestui control, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Roșia de Secaș, în timp ce pescuia, folosind unelte interzise, în albia râului Mureș.

Faţă de bărbat, a fost întocmit dosar penal, în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „folosirea de către persoane neautorizate a uneltelor pentru pescuit comercial in perioada de prohibitie”, faptă prev. şi pedepsită de art.64, lit. i din O.G.23/2008, modificată, privind pescuitul şi acvacultura.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea