Rămâi conectat

Curier Județean

Dosar penal pentru braconaj piscicol, pentru un tânăr de 25 de ani, din Roșia de Secaș. A fost depistat în timp ce pescuia cu unelte interzise pe râul Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Dosar penal pentru braconaj piscicol, pentru un tânăr de 25 de ani, din Roșia de Secaș. A fost depistat în timp ce pescuia cu unelte interzise pe râul Mureș

Poliţiştii din Lunca Mureșului au depistat un tânăr care a încălcat dispoziţiile legale privind pescuitul. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte că ne aflăm în perioada de prohibiţie, care mai durează până în 7 iunie, inclusiv.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba continuă acțiunile pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal.

Astfel, duminică, 1 mai 2022, poliţiştii Postului de Poliție Lunca Mureșului au făcut un control, pe râul Mureș, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul piscicol.

Cu ocazia acestui control, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Roșia de Secaș, în timp ce pescuia, folosind unelte interzise, în albia râului Mureș.

Faţă de bărbat, a fost întocmit dosar penal, în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „folosirea de către persoane neautorizate a uneltelor pentru pescuit comercial in perioada de prohibitie”, faptă prev. şi pedepsită de art.64, lit. i din O.G.23/2008, modificată, privind pescuitul şi acvacultura.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea