Dorin Cocoș și-a turnat fosta soție, dar și pe Vasile Blaga. Denunț la DNA: Elena Udrea cunoștea demersurile

Dorin Cocoș a formulat un denunț la DNA în care l-a turnat pe Vasile Blaga, dar și pe fosta sa soție, Elena Udrea, despre care a spus că știa tot, inclusiv de șpaga luată printr-un cont din Dubai.

elena_udrea_dorin_cocos”Precizez că am sprijinit personal campania electorală din anul 2009, pentru a obține sprijinul Guvernului în vederea derulării acestui contract (Microsoft – n.r.). În acest sens am fost sprijinit de către Vasile Blaga și Elena Udrea. Într-o discuție cu Vasile Blaga mi s-a comunicat că trebuie să plătesc contravaloarea produselor din lista mai sus menționată (material pentru campania electorală – n.r.), precizându-mi că suma ajunge la aproximativ trei milioane de euro”, a menționat Cocoș în denunț, potrivit Libertatea.ro.

ELIT

Fostul soț al Elenei Udrea a descris și traseul banilor: ”Din cauza blocării conturilor lui Dinu Pescariu din Elveția suma ce mi-a fost remisă mie cu titlu de beneficiu propriu a fost de aproximativ 1.800.000 de euro, adică cei 700.000 de euro din cont, 200.000 de euro în Dubai, 100.000 de euro retragerile din cărțile de credit și cei 800.000 de euro cash, din care 500.000 de euro i-am împrumutat lui Gabriel Sandu”.

Nu în ultimul rând Dorin Cocoș a precizat în fața procurorilor și ce a făcut cu mita: ”Din banii primiți în cont de la Dinu Pescariu am achiziționat pe persoană fizică, împreună cu fosta mea soție, Elena Udrea, ½ din Hotelul Grivița, având fiecare în proprietate ¼ chiar și azi. Precizez că Elena Udrea cunoștea despre demersurile făcute de mine în vederea derulării contractului de licențiere Microsoft și despre banii primiți și așa cum am spus mi-a acordat sprijinul ei în Guvern. Despre acest lucru știa și Vasile Blaga, care, de asemenea, a sprijinit derularea contractului”.

Dorin Cocoș a primit arest la domiciliu, în dosarul Microsoft, ca urmare a formulării acestui denunț. El se află, totuși, încă în spatele gratiilor, în baza mandatului de arestare pe care l-a primit în dosarul Alinei Bica, fosta șefă a DIICOT.

Sursa Libertatea.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

D.N.A 26 februarie 2015 at 13:17

” Dorin Cocoș și-a turnat fosta soție, dar și pe Vasile Blaga … ”

Asteptam cu interes denuntarea principalului faptuitor, seful hotilor, mascariciul base.

militia 26 februarie 2015 at 16:23

Cand o sa intre la puscarie dusmanul politistilor:)))….Abia astept sa vad cum o ia la base:))

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...