Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Dorel” din Aiud mulțumește autorităților pentru înțelegere. ”Au asfaltat cu profesionalism. Sunt un exemplu că se poate!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Buna ziua, mă numesc Dorel, sunt din Aiud şi am o maşină Audi A3 înmatriculată sau nu în Irlanda.

Aiud asfaltareVreau să le mulţumesc pe acestă cale muncitorilor de la DPL (Drumuri si Poduri Locale), cât şi conducerii Consiliului Judetean Alba, dar şi primarului din Aiud care au dat dovada de spirit civic şi înţelegere şi au asfaltat cu profesionalism în jurul maşinii mele.  Ştiu că în zilele noastre cu greu mai găseşti atâta înţelegere la autorităţi dar eu sunt un exemplu clar că se poate!

Aş avea şi o intrebare: cam în cât timp se usucă asfaltul? că aş vrea să merg la cumpărături, şi nu aş vrea să las vreo urmă de cauciuc de vară în covorul de asfalt proaspat turnat.

Dacă cumva treceţi prin Aiud şi vreţi să parcati să stiţi că locul neasfaltat este al meu are forma de Audi, şi îi îndemn si pe ceilalţi cetăţeni să îşi creeze propriile locuri de parcare personalizate odată cu începerea asfaltarilor din primavară.

Îi multumesc încă o dată primarului pentru tot ce face pentru oraşul nostru si vreau să îl asigur de tot sprijinul meu pe viitor, am şi creat în acest sens o pagină pe facebook de susţinere a acestor iniţiative care se numeşte : Parcarea mea! şi vă invit să adoptaţi această idee si în alte oraşe ale ţării.

Cu stimă şi respect, Dorel aiudeanul

 

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Biroul de presă al PSD Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea