Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sănătatea și natură

Donaţie de paturi, saltele şi noptiere pentru Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încet, încet, Spitalul Judeţean de Urgenţe din Alba Iulia reuşeşte să se modernizeze şi să asigure condiţii tot mai bune pentru bolnavii trataţi aici. În ultima vreme, pe lângă alocaţiile bugetare, spitalul a avut parte şi de unele donaţii importante.

O ultimă donaţie a sosit luni noaptea  din partea unui cetăţean german, din Landul Bremen, Germania. Donaţia constă în 36 de paturi de spital, 28 de saltele, 28 de noptiere. Trailerul a sosit luni noaptea, în jurul orei 1.00 iar astăzi a fost descărcat de angajaţii spitalului. Cel care a asigurat această donaţie, sponsorizând inclusiv transportul, este diplomat psihoterapeut Heino HEINKEN. Mr. Heinken a cunoscut municipiul Alba Iulia acum câţiva ani, când, prezent fiind în România, pentru o misiune Senior Experten Service (SES) a fost cazat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia şi a fost extrem de mulţumit de condiţiile de cazare şi de îngrijirea primită. Păstrând legătura atât cu această instituţie cât şi cu Spitalul Judeţean Alba, la reîntoarcerea în Germania, mr. Heino Heinken a făcut demersurile necesare să-i sprijine – moral şi material – pe prietenii din România.  Directorul Spitalului Judeţean Alba, ec. Nicoleta Coşarcă, a declarat pentru ziarul Unirea că această donaţie este extrem de binevenită pentru instituţia pe care o conduce, paturile urmând să fie amplasate în secţiile din unitatea sanitară care se renovează acum. „Mr. Heino Heinken ne-a dovedit că este un prieten de nădejde pentru Spitalul Judeţean Alba şi pentru pacienţii noştri. Îi mulţumesc sincer pentru sprijinul acordat Spitalului Judeţean de Urgenţe Alba”, a precizat managerul Nicoleta Coşarcă.
Paturile – de o calitate foarte bună – vor fi distribuite astfel: 8 pentru secţia de Dermatologie, 15 pentru secţia de Diabet, 11 pentru secţia de gastroenterologie şi 2  paturi pentru secţia de ORL.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea