Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOLIU la Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”: Nicolae Gabriel Tuhuț, solist vocal al Ansamblului Folcloric al Județului Alba, a încetat din viață la 47 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU la Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”: Nicolae Gabriel Tuhuț, solist vocal al Ansamblului Folcloric al Județului Alba, a încetat din viață la 47 de ani

Este doliu la Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”. Nicolae Gabriel Tuhuț, solist vocal al Ansamblului Folcloric al Județului Alba, a încetat din viață vineri, 21 iunie 2024, la doar 47 de ani.

”Astăzi, un om bun, un coleg deosebit și un artist unic în felul său, Nicolae Gabriel Tuhuț, s-a grăbit să plece la cele veșnice!

Citește și: Mesaje de condoleanțe

Cu multă tristețe, transmitem condoleanțe familiei îndurerate! Drum bun dragule și Dumnezeu să te odihnească în pace! Noi te vom păstra în amintire!”, au transmis reprezentanții Centrului de Cultură ,,Augustin Bena”.

NICOLAE GABRIEL TUHUȚ a fost solist vocal al Ansamblului Folcloric al Județului Alba din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” încă de la înființare, din anul 2007, și a reprezentant cu cinste zona Munților Apuseni pe plan național și internațional.

A fost colaborator al emisiunii Tezaur Folcloric din momentul obținerii Trofeului ,,Moștenitorii” organizat de Marioara Murărescu și TVR.

A câștigat de-a lungul timpului mari premii la cele mai importante festivaluri-concurs de interpretare a cântecului tradițional românesc, dintre care amintim: Premiul I la Festivalul ,,Mureș, pe marginea ta” de la Ocna Mureș, Marele Premiu la Festivalul ,,Inimi fierbinți în Țara de Piatră” de la Abrud, Trofeul Festivalului ,,Ion Cristoreanu” de la Cluj.

Alături de Orchestra Ansamblului Folcloric al Județului Alba dirijată de Alexandru Pal a înregistrat primul său album audio care cuprinde o reală moștenire folclorică muzicală din zona Munților Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea