Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință.

Citește și: Mesaje de condoleanțe

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a decedat, vineri, 26 aprilie 2024, a confirmat pentru ziarulunirea,ro purtătorul de cuvânt al primăriei municipiului Alba Iulia.

Maria Pleșa era bolnavă de ceva vreme, iar recent a suferit o intervenție chirurgicală, însă starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit în ultimele zile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Flaviu Buta, sâmbătă, duminică și luni va avea loc priveghiul, iar marți înmormântarea.

”După Tata, astăzi a plecat și Mama. Sfâșietor, cumplit, sentimentul de orfan! Odihnește-te, Mamă! Ai liniște, Mamă! Veghează-ne, Mamă!

Pe drumul spre Rai, iartă-ne, Mamă!

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu celei care a fost Maria Pleșa, o pot face sâmbătă, duminică și luni, la Capela parohiei Maieri I, din cimitirul municipal. Înmormântarea va avea loc marți, 30 aprilie, de la ora 13.00”, a scris edilul pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale Trei șoferi băuți și fără permis de conducere au fost depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba. S-au ales cu dosare penale. Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea