Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doina Scutea, liberă să părăsească Alba Iulia pentru trei zile

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Avocata Doina Scutea, decanul Baroului Alba, a primit permisiunea de a părăsi localitatea de domiciliu timp de trei zile pentru a participa la Congresul Avocaţilor ce se desfăşoară în perioada 10-12 decembrie la Poiana Braşov. Scutea a formulat plângere la Curtea de Apel Alba Iulia împotriva măsurii luate de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în 16 noiembrie, când aceştia au admis recursul şi au dispus eliberarea ei din arest preventiv, însă i-au impus să nu părăsească localitatea de domiciliu. „Curtea de Apel Alba Iulia a admis plângerea şi a încuviinţat inculpatei să părăsească localitatea de domiciliu în perioada 10-12.12.2010 pentru deplasarea la Poiana Braşov”, a precizat ieri Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al instanţei albaiuliene la finalul şedinţei de judecată. Doina Scutea a fost reţinută în 11 noiembrie 2010 de procurorii DNA sub acuzaţia de trafic de influenţă, alături de fostul şef al Finanţelor Alba Anghel Bogin şi alte trei persoane, şi eliberată cinci zile mai târziu. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO| Explozie de culori de 1 Decembrie, la Alba Iulia: Foc de artificii pe timp de zi, de Ziua Națională a României

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

VIDEO| Explozie de culori de 1 Decembrie, la Alba Iulia: Foc de artificii pe timp de zi, de Ziua Națională a României

Pe data de 1 Decembrie, în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia, s-a desfășurat un eveniment deosebit – focul de artificii pe timp de zi. Începând cu ora 12:20, în Piața Tricolorului, cerul Cetății Unirii a fost luminat de un impresionant foc de artificii timp de câteva minute.

Pentru locuitorii din Alba Iulia, aceasta a fost a treia oară când au avut privilegiul să se bucure de un astfel de spectacol de artificii diurn.

CITEȘTE ȘI: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Artificiile cu fum, special concepute pentru a fi utilizate în timpul zilei, au contribuit la crearea unui spectacol vibrant de culoare și sunet în atmosfera din jurul Catedralei Încoronării.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare