Doi tineri și un minor, din Sebeș, Mihalț și Bucerdea Grânoasă, depistați de polițiști în trafic fără permise de conducere. S-au ales cu dosar penal

Doi tineri și un minor, din Sebeș, Mihalț și Bucerdea Grânoasă au fost depistați de polițiști în trafic fără permise de conducere. S-au ales cu dosar penal.

La data de 16 mai 2020, în jurul orei 20,00, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 22 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107C, pe raza localității Straja, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

ELIT

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 16 mai 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 28 ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe strada Principală din Mihalț, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mihail David - 2020

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 16 mai 2020, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 16 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...