Rămâi conectat

Curier Județean

Doi tineri moldoveni, care lucrau zilieri în Cugir, cercetați penal de polițiști pentru furt

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri din Suceava au fost identificați ieri de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Cugir, ca fiind principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi cu o zi în urmă.

Potrivit IPJ Alba, cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 15/16.06.2013, U.M., de 33 de ani, împreună cu P.V., de 23 de ani, ambii din comuna Moldoviţa, judeţul Suceava, care lucrează ca şi zilieri pe raza orașului Cugir, au sustras un cablu cu o lungime de 400 de metri, în valoare de 1.500 de lei, din componența unei instalaţii de tip funicular pe care un cetăţean din Cugir îl folosea la transportul fânului, în zona Recea – Râul Mare.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului iar faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Săptămâna altfel” desfășurată la expoziția feroviară din Teiuș. Zâmbete și bucurie pentru elevii școlii „Mihai Eminescu” plimbați prin lumea trenurilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Săptămâna altfel” desfășurată la expoziția feroviară din Teiuș. Zâmbete și bucurie pentru elevii școlii „Mihai Eminescu” plimbați prin lumea trenurilor De „săptămâna altfel”, o parte dintre elevii școlii „Mihai Eminescu” din Alba Iulia s-au bucurat de o vizită la expoziția feroviară din Teiuș. O parte dintre elevii care învață la Școala Gimazială „Mihai Eminescu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea