Doi tineri din județul Alba au compus o piesă în doar o oră. Un real succes, a înregistrat 1.000 de vizualizări în doar două zile

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Doi tineri din Alba Iulia, Andrei Tripșa și Andreea Preda, au compus o piesă care se bucură de un real succes și care e prins foarte bine la publicul tânăr.

Andrei a întânit tânăra artistă în mediul online, văzând câteva videoclipuri în care aceasta cânta. Tânărul i-a făcut imediat o propunere pentru a crea împreună o piesă, iar procesul a fost unul extrem de eficient.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Piesa a fost scrisă în doar o ora, apoi înregistrată și trimisă la producătorul francez Dacia Records, pentru ultimele „retușuri”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În doar două zile, piesa a înregistrat 1.000 de vizualizări, lucru greu de obținut în mediul online, mai ales pentru doi artiști la început de drum. Eforturile celor doi au fost răsplătite de reacțiile pozitive ale tinerilor, bucurându-se de zeci de distribuiri pe diferite rețele de socializare.

Andrei, tânărul rapper, a decis să rămână „acasă”, în orașul natal. Acesta ar fi putut să se mute la București sau în Franța, la casa de producții, unde orizonturile îi erau mult mai deschise.

Acesta a explicat că a ales să rămână în „orașul lui”, pentru a-și îndeplini dorința de a deschide o mare casă de producție și de a ajuta tinerii artiști talentați, subliniind că vrea să ajute alți tineri așa cum a fost și el ajutat, la rândul lui.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419