Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi tineri din județul Alba au compus o piesă în doar o oră. Un real succes, a înregistrat 1.000 de vizualizări în doar două zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri din Alba Iulia, Andrei Tripșa și Andreea Preda, au compus o piesă care se bucură de un real succes și care e prins foarte bine la publicul tânăr.

Andrei a întânit tânăra artistă în mediul online, văzând câteva videoclipuri în care aceasta cânta. Tânărul i-a făcut imediat o propunere pentru a crea împreună o piesă, iar procesul a fost unul extrem de eficient.

Piesa a fost scrisă în doar o ora, apoi înregistrată și trimisă la producătorul francez Dacia Records, pentru ultimele „retușuri”.

În doar două zile, piesa a înregistrat 1.000 de vizualizări, lucru greu de obținut în mediul online, mai ales pentru doi artiști la început de drum. Eforturile celor doi au fost răsplătite de reacțiile pozitive ale tinerilor, bucurându-se de zeci de distribuiri pe diferite rețele de socializare.

YouTube video

Andrei, tânărul rapper, a decis să rămână „acasă”, în orașul natal. Acesta ar fi putut să se mute la București sau în Franța, la casa de producții, unde orizonturile îi erau mult mai deschise.

Acesta a explicat că a ales să rămână în „orașul lui”, pentru a-și îndeplini dorința de a deschide o mare casă de producție și de a ajuta tinerii artiști talentați, subliniind că vrea să ajute alți tineri așa cum a fost și el ajutat, la rândul lui.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea