Doi tineri din Blaj, prinși în flagrant în timp ce încercau să sustragă bunuri din incinta unei societăți comerciale. S-au ales cu dosare penale

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pe data de 3 octombrie 2020 polițiștii municipiului Blaj au reținut 2 tineri, în vârstă de 23 respectiv 24 de ani, în timp ce aceștia încercau să sustragă bunuri din incinta unei societăți comerciale din municipiu. Aceștia s-au ales cu dosar penal.

Polițiștii din Blaj au prins doi tineri în timp ce încercau să sustragă bunuri din incinta unei societăți comerciale din municipiu. S-au ales cu dosar penal pentru tentativă la furt.

ELIT

La data de 03 octombrie 2020, în jurul orei 23.50, poliţiştii din Blaj au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din Blaj, cu scopul de a sustrage bunuri.

Imediat polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în proximitatea societății comerciale i-au identificat pe doi tineri, de 23 și 24 de ani, din Blaj, care ar fi pătruns prin efracție în incinta societății comerciale, cu scopul de a sustrage bunuri, activitate care a fost întreruptă, în urma apelului la 112.

Față de cei doi tineri poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419