Doi tineri din Alba, dați dispăruți în Germania, s-ar fi înecat în apele Rinului, duminică. Două cadavre au fost descoperite lângă Laubenheim

Miercuri după-amiază, două cadavre care pluteau pe Rin au fost scoase din apă la Mainz-Laubenheim. Se presupune că ar fi cadavrele celor doi tineri din județul Alba, dispăruți duminică în timp ce înotau, în zona unui debarcader de iahturi.

Poliția a recuperat cele două corpuri fără viață de pe Rin la Mainz-Laubenheim și între Nackenheim și Laubenheim miercuri. Nu este încă sigur dacă cele două cadavre sunt înotătorii dispăruți din portul Nackenheim de duminică. Poliția din Mainz a preluat ancheta în acest caz.

În jurul orei 8.30 miercuri, un pescar din zona Natorampe din Mainz-Laubenheim a raportat prima persoană prin apel de urgență. A doua persoană a fost descoperită după 15 ore între Nackenheim și Laubenheim tot de martori. În ambele cazuri, poliția și pompierii au recuperat morții de pe Rin.

Cei doi tineri din Ighiu, respectiv Ampoița, au intrat în apă, foarte aproape de mal, în zona unui debarcader de iahturi, situat pe un braț al Rinului, pentru a înota și au fost îndepărtate de curentul puternic. Brigada de pompieri, serviciile de salvare, DLRG și poliția au demarat o operațiune la scară largă pentru bărbații în vârstă de 22 și 31 de ani.Speranța de a-i recupera în viață a dispărut de la oră la oră.

Românii erau muncitori sezonieri în Germania și lucrau într-o fabrică de vin din Nackenheim și fuseseră împreună cu un prieten pe Rin.

Întregul incident a fost filmat de un alt român aflat pe margine,fără a bănui ce urma să se întâmple. Filmarea a ajuns și la autoritățile germane.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...